duminică, 27 februarie 2011

Salutari din Hamburg

Hamburg -considerat cel mai frumos oras al Germaniei, din fericire a devenit pentru mine o oaza de bucurie si liniste.In aceasta zona de nord a tarii, am gasit respectul si profesionalismul pe care din pacate nu am prea avut parte in Romania.
Aici tenisul este o activitate serioasa in care se imbina pasiunea pentru sport,placerea de a juca,de a participa.Atmosfera de competitie,de echipa, este de neegalat,desi rezultatele, sau valoarea jucatorilor nu sunt pe masura asteptarilor si a posibilitatilor financiare.Am reusit sa formez o buna relatie cu doua cluburi, si sa aduc mai multe jucatoare din Romania. Astfel pentru clubul TC RW Wahlstedt, aflat intr-un mic orasel la vreo 60km nord de Hamburg, vor debuta in acest an, in prima liga germana Simona Halep, Elena Bogdan, Alexandra Cadantu si Andreea Mitu .
In Hamburg la clubul THGC Grossflotbeker, care se va lupta pentru promovarea in Bundesliga,vor juca Ingrid Radu si Claudia Dumitrescu.
Acum se disputa in aceasta regiune din nord,meciuri din liga regionala, fara miza, doar pentru spiritul de competitie, pentru antrenament.
Ce bine ar fi daca s-ar putea implementa mentalitatea germana, in activitatea sportiva din Romania, in tenis cel putin,cu talentele pe care le avem, in mod sigur am ajunge departe.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu